Вордпресс шаблоны можно скачать здесь: http://wordpress-zone.ru/wordpress-themes-and-templates

Дуальне навчання

В рамках дуальної освіти студенти нашого інституту, які вивчають спеціальність “Фінанси, банківська справа та страхування” відвідали Чортківське відділення Львівської обласної дирекції АТ Райффайзен Банк Аваль, де їх радо зустрів керуючий відділенням Степан Михайлович Нога.
Із заступником начальника цього відділення, Ольгою Теодозіївною Задушинською, відбулася предметна розмова про практику та пріоритети обслуговування клієнтів, новітні інноваційні технології, які використовує сучасний європейський Райффайзен Банк Аваль у побудові з клієнтами взаємодії високого рівня якості. Більше уваги було приділено основним видам послуг та сервісів, які банк пропонує своїм корпоративним клієнтам, бізнесу, приватним особам, а також операціям, які персонал установи виконує найчастіше, а саме: відкриття та ведення рахунків, валютні операції, оформлення платіжних карт міжнародних систем, ведення зарплатних проектів, ІВАN, різних форм фінансування, пакетів послуг, депозитних та кредитних проектів, участь у програмах державної підтримки та інші.
В умовах пандемії, особливої уваги заслуговує широкий спектр послуг банку з дистанційного управління та обслуговування рахунків через мережу Internet, що дозволяє клієнтам керувати поточними рахунками з будь-якої точки світу із використанням різноманітних онлайн сервісів: системі Raiffeisen Business Online, Apple Pay, Google Pay, Онлайн каси, Онлайн-виписки, КЕП та інших. Були обговорені як основні, так і додаткові банківські пропозиції, що створюють для клієнтів нові можливості економії коштів при одночасному зростанні їх бізнес-потреб.
Щиро дякуємо персоналу Чортківського відділення Львівської обласної дирекції АТ Райффайзен Банк Аваль за надану можливість стати ближче до обраної професії!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *