На сайте wordpress-zone.ru вы можете скачать wordpress шаблоны и другие расширения.

Дуальне навчання

Ми продовжуємо наше дуальне навчання. Сьогодні студенти Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу ЗУНУ відвідали Чортківську державну податкову інспекцію Головного управління ДПС у Тернопільській області.
В рамках проведеної зустрічі в центрі обслуговування платників податків студенти мали змогу поспілкуватись із Токарь С. В. – головним державним інспектором Чортківської ДПІ ГУДПС у Тернопільській області, Козак А. М. – головним державним інспектором Чортківської ДПІ ГУДПС у Тернопільській області, Блаженко Т. М. – старшим державним інспектором Чортківської ДПІ ГУДПС у Тернопільській області, які
надали консультаційне та методичне роз’яснення основних аспектів податкового адміністрування.
Практичним досвідом роботи поділились також Чайківська О.В. – начальник Чортківського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок ГУ ДПС у Тернопільській області, Стельмах Н.Б. – начальник Чортківського відділу камеральних перевірок та ризикових платників податків з юридичних осіб та Дутка В.М. – начальник Чортківського відділу по роботі з податковим боргом ГУ ДПС у Тернопільській області.
Дякуємо начальнику Чортківської ДПІ Головного Управління ДПС у Тернопільській області

Володимир Скорохід

за сприяння та участь у проведенні даного заходу, а також надану студентам можливість закріпити отримані теоретичні знання на практиці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *