Шаблоны и темы вордпресс на wordpress-zone.ru

21.11.2017 р. в ЧННІПБ відбувся захід приурочений Дню Гідності та Свободи.

В цей знаменний день до ЧННІПБ завітав британський гість, Грем Бішоп. В рамках роботи центру вивчення іноземних мов відбулась трансляція документального фільму щодо ситуації яка склалася в нашій державі, починаючи з витоків історії 21.11.2013 р. Показ фільму відбувався на англійській мові з українськими субтитрими.
Далі Містер Грем прочитав лекцію студентам ЧННІПБ, детально розповів про державний устрій Великої Британії, рівні здобуття освіти та розвитку економіки. Також він зупинився на порівнянні двох країн, окресливши пріритетні напрямки співпраці. На заході були присутні викладачі та студенти, які мали змогу задати запитання гостю про його ставлення до подій Майдану, а також щодо відносин Великої Британії та Європейського союзу. Містер Грем висловив своє щире захоплення навчальним закладом.
Завершив захід виступ директора, к.е.н., доцента Кульчицької Н.Є. “Подія, яку ми сьогодні вшановуємо, особлива, що змінила життя всіх українців і нашої країни. Вона продовжує змінювати. Життя інших країн – також. Знову відворюємо у спогадах Майдан, його діячів і простих громадян. Небесну Сотню, наші з вами розчарування та надії, втрати й перемоги. Згадуємо про великий крок на нашому шляху”- зазначила Надія Євстахівна. Загиблих за Україну вшанували хвилиною мовчання.
Дякуємо містеру Грему за пізнавальну розмову та сподіваємось на подальшу співпрацю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *