Вордпресс шаблоны можно скачать здесь: http://wordpress-zone.ru/wordpress-themes-and-templates

Профорієнтаційні зустрічі-екскурсії!

Можливістю ознайомитись із потенційним освітнім закладом для навчання й здобуття професії скористались учні 11-их класів: Скала-Подільського навчально-виховного комплексу “Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад” Скала-Подільської селищної ради Чортківського району Тернопільської області; Іванківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Скала-Подільської селищної ради Борщівського району Тернопільської області.
Завітавши в Чортківський навчально-науковий інститут підприємництва і бізнесу ЗУНУ, учні зустрілись із директором Надією Кульчицькою та отримали настанови і необхідну інформацію шодо вступу 2024. Експерти спеціальностей ознайомили гостей із напрямками та компетентностями, обгрунтували їх актуальність в сучасності. Учні поринули у історичний екскурс закладу вищої освіти, відчули студентську атмосферу у аудиторіях та інших локаціях.
Дякуємо за сприяння зустрічі директорам шкіл Пакуляку Ігору Ярославовичу та Ющишину Олександру Дмитровичу. Разом вболіваємо за хорошу долю для молоді та прикладаємо усіх зусиль для їх щасливого майбутнього.
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *