Шаблоны и темы вордпресс на wordpress-zone.ru

Міський фестиваль-конкурс вокального мистецтва “Ах молодість: жити, навчатись, творити в рідній Україні”

У Чортківському навчально-науковому інституті підприємництва і бізнесу ЗУНУ в рамкам благодійної й профорієнтаційної роботи відбувся перший Міський фестиваль-конкурс вокального мистецтва “Ах молодість: жити, навчатись, творити в рідній Україні”. На конкурс було подано понад 35 заявок у різні номінації. Учасників представили навчальні заклади Чортківської громади: Чортківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж імені О. Барвінського, ВСП “Чортківський фаховий коледж економіки та підприємництва ЗУНУ”, Чортківської дяківсько-катехитичної академії імені священномученика Григорія Хомишина, Чортківського ліцею 5, Чортківського ліцею 7, Чортківської гімназії 2, Білівського ОЗЗСО I-III ст., Росохацького ЦКП. Дякуємо керівникам навчальних закладів за співпрацю та участь у конкурсі-фестивалі.
Склад журі представили: Оксана МОРОЗЮК – викладач-методист, завідувач вокальним відділом Чортківської мистецької школи імені Василя Мармуса;
Галина СВЕРГУН – викладач вокалу Чортківської мистецької школи імені Василя Мармуса;
Ігор КУЗЬМЕНКО – художній керівник Центру культурних послуг імені Катерини Рубчакової, голова журі;
Тетяна ГРИЦІВ – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри фундаментальних та спеціальних дисциплін Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу.
На початку заходу директорка ЧННІПБ ЗУНУ Надія Кульчицька привітала присутніх та наголосила, що творча молодь є рушійною силою культурно-патріотичного розвитку нації і так важливо, щоб молоде покоління реалізовувало свій потенціал на благо рідної України. Надія Євстахівна ознайомила присутніх із спеціальностями, які представлені у ЧННІПБ ЗУНУ та загальними принципами-орієнтирами освітньо-наукової діяльності закладу вищої освіти, де молодь матиме можливість успішно навчатись та розвивати свої творчі вміння.
Учасники дивували своїми талантами та профнсійністю. За результатами конкурсу місця розподілили наступним чином: Гран ПРІ -Пуляк Ілона Віталіївна нагороджена дипломом та цінним призом від ЧННІПБ ЗУНУ, лауреат 1 премії у номінації “Академічний вокал” – Авраменко Дмитро Михайлович, лауреат 1 премії у номінації ” Народний вокал” – Запухляк Зоряна Валеріївна, лауреат 1 премії у номінації “Естрадний вокал” у старшій групі – Кашуба Аліна Русланівна, лауреат 2 премії – Процьків Катерина Іванівна, лауреат 3 премії – Запухляк Зоряна Валеріївна і Мулик Софія Володимирівна, лауреат 1 премії у номінації “Естрадний вокал”у молодшій групі Костецька Христина Богданівна, лауреат 2 премії Філоненко Лілія, лауреат 3 премії Плішка Олександра. Усі лаурети нагороджені дипломами та подарунками від ЧННІПБ ЗУНУ. Вітаємо усіх лауреатів та учасників, бажаємо творчих злетів та втілення мрій у мирній Україні. Пишаємось Вами!
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *