Бесплатные темы wordpress можно скачать здесь.

Дуальне навчання

Уміння ефективно спілкуватися – один із найголовніших чинників успіху в будь-якій сфері сучасного життя, а особливо, коли йде мова про журналістів. Побудувати кар’єру, завести надійних колег, влаштувати своє особисте життя, домогтися успіху і визнання неможливо без уміння ефективного спілкування.
Комунікативна компетентність є надійним фундаментом здорових міжособистісних стосунків і професійного успіху. Вдосконалення навичок міжособистісного спілкування може відкрити перед людиною нові можливості. Коли ми правильно і точно висловлюємо свої думки, наша позиція стає зрозумілою іншим людям. Тому, ймовірніше, що нам вдасться досягти взаєморозуміння.
В рамках дуального навчання студенти спеціальності «Правова журналістика» відвідали Публічну бібліотеку Чортківської міської ради. Тема заходу «Культура діалогу як інструмент згуртування і порозуміння в суспільстві та роль у журналістській діяльності» дала можливість вдосконалити знання та застосувати їх на практиці з допомогою різноманітних тренувальних вправ, які розвинули креативне мислення, вміння слухати, впевнено відстоювати свою думку, будувати речення та відкрито відповідати. Фасилітаторка, Ірина Брунда , дуже професійно та чітко продемонструвала студентам різного виду вправи для розвитку і вдосконалення вмінь будувати діалог із співбесідником, швидко і впевнено відповідати, знайомитися та вітатись при зустрічі з новими людьми.
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *