Вордпресс шаблоны можно скачать здесь: http://wordpress-zone.ru/wordpress-themes-and-templates

Дуальне навчання

Сьогодні Пенсійний фонд України – найбільш розгалужена фахова структура, яка здійснює багатогранну діяльність щодо пенсійного забезпечення громадян України, найпотужніша інституція в державі, яка акумулює і розподіляє значні за обсягом кошти, структура з могутнім кадровим потенціалом, яка розвивається і вдосконалюється.
З метою ознайомлення реалізації державної політики у сфері пенсійного забезпечення та соціального страхування, студенти Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу мали змогу поспілкуватись з начальником відділу обслуговування номер 12 (сервісний центр) Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області Михайлом Федоровичем Сташковим.
Михайло Сташків ознайомив студентів із структурою пенсійного фонду, його основними функціями та завданнями, роботою бек-офісу та фронт-офісу управління. Детально зупинив увагу на умовах набуття права на пенсію, порядком обчислення страхового стажу, особливостях виплати соціальних послуг, а також розказав переваги використання онлайн-сервісів вебпорталу Пенсійного фонду України та мобільного застосунку для отримання електронних послуг. Студенти жваво задавали питання та мали змогу почути вичерпну відповідь Михайла Федоровича. Онлайн зустріч дала змогу студентам поєднати та розвинути набуті теоретичні знання із практичним досвідом спеціаліста.
Дякуємо особисто Михайлу Федоровичу за багаторічну співпрацю з Чортківським інститутом підприємництва і бізнесу, за готовність завжди поділитись успішним досвідом роботи та за практично пізнавальну зустріч.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *