Шаблоны и темы вордпресс на wordpress-zone.ru

206-а річниця з дня народження Тараса Григоровича Шевченка

 З нагоди 206-ї річниці з дня народження Тараса Григоровича Шевченка у Чортківському навчально-науковому інституті підприємництва і бізнесу ТНЕУ відбулась інтелектуально-розважальна гра ” Що ми знаємо про Кобзаря”. Веселі та пізнавальні конкурси: ” Розминка”, ” Дати-події “, ” Відгадай мелодію”, “Шифрувалка”, “Творче завдання”, “Закінчити фразу”, “Ілюстрація твору” дались обом командам з легкістю та бажанням перемогти. Змагались команда “Кобзарчики” зі студентів 1 та 4 курсів й “Спадкоємці Кобзаря” у складі студентів 2 та 3 курсів. В ході запальної боротьби глядачі мали змогу заробити бали для улюбленої команди, розповівши вірш Т.Г. Шевченка. З рахунком 17-19 перемогу здобули “Спадкоємці Кобзаря”.
У заключному слові, директорка Кульчицька Н.Є. висловила захоплення учасниками, їхніми знаннями про величну постать Кобзаря.
Вітаємо переможців та всіх чиє розум, серце і душа трудились. Хай ваша стежина до Тараса переростає у широку дорогу до храму духовності, краси і правди, а Великий Кобзар хай буде тим світочем, який освітить вашу дорогу пізнання.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *