Здесь можно скачать wordpress шаблоны бесплатно. После скачивания устанавливать через админку.

Випускний магістрів

 Випуск магістрів Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу ТНЕУ відбувся у святковій та дружній атмосфері. Директорка закладу вищої освіти, к.е.н., доцент Надія Кульчицька висловила почуття радості та смутку водночас, адже за роки навчання виникає прив’язаність та щире хвилювання за кожного із студентів. Надія Євстахівна побажала випускникам бути гідними людьми та на кар’єрному шляху сміливо й впевнено втілювати отримані знання, адже від цього залежить майбутнє нашої держави, яка сьогодні потребує висококваліфікрваних економістів для її успішного розвитку.
В ході урочистостей випускників благословив Преосвященний Владика Димитрій (Григорак)
Єпископ Бучацький, привітали голова районної ради Віктор Шепета , заступниця голови районної державної адміністрації Йосифа Овод , начальниця сектору культури та зв`язків з громадськістю райдержадміністрації Галина Чайківська .
Чуттєвими словами та найкращими побажаннями куратор випускової групи к.е.н. Роман Андрушків висловив гордість за кожного студента й впевненість в їх успішному майбутньому. Розчулив усіх присутніх виступ випускника, володара диплому з відзнакою Vadym Lukyanikhin. Вадим подякував усім викладачам та зазначив, що Інститут завжди залишатиметься для сьогоднішніх випускників другим домом, де уже рідні й близькі їм люди.
Пісні та весела музика від викладачів, студентів ЧННІПБ ТНЕУ та представників міської музичної школи підсилювала гарний настрій та урочистість свята.
Вітаємо наших любих випускників. Нехай ваше життя наповнююється яскравими митями, приємними подіями, успішними справами та щирими почуттями. Посад вам вагомих, на яких ви сумлінно та ефективно працюватимите на благо України.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *