Вордпресс шаблоны можно скачать здесь: http://wordpress-zone.ru/wordpress-themes-and-templates

Науково-методичний семінар

 Нещодавно відбувся черговий методичний семінар “Бізнес-освіта 3.0: вимоги, тренди, перспективи”, підготовлений викладачами Наталя Костишин та Оля Данилюк Доповідачі звернули увагу на сучасні вимоги до.

 Нещодавно відбувся черговий методичний семінар “Бізнес-освіта 3.0: вимоги, тренди, перспективи”, підготовлений викладачами Наталя Костишин та Оля Данилюк Доповідачі звернули увагу на сучасні вимоги до вищої освіти, які формуються під впливом трансформації суспільства та економіки в постіндустріальне. Це дозволило сформувати освіту нового покоління 3.0, що відповідає таким запитам: політика та управління змінами, менеджмент та управління інноваціями, соціальний дизайн та програмування, форсайт та майбутнє і т. д .; професор – лідер та підприємець, працює з командою; університет надає метапрофесійні та особистісні компетенції – здатність реалізовувати певну позицію, мобільність, відкрите ставлення до світу.
Заразом були порушені питання освіти майбутнього – Університет 4.0. Тобто, з розвитком інформаційних технологій виступає нова ера – ера комунікацій.
Основні характеристики університету майбутнього: створення штучного інтелекту; поширення мережевих організацій; університет – інтелектуальний парк з індивідуальними траєкторіями, як для учнів, так і для співробітників; виробництво гібридного інтелекту колективу; університет забезпечує розвиток людини на протязі усього життя; технологізація комунікацій.
В ході семінару, викладачі обговорювали на що слід направити свої зусилля – ПІДВИЩЕННЯ РІВНЯ ЯКОСТІ ОСВІТИ: саморозвиток кожного викладача, постійне підвищення своєї кваліфікації, шукати нові форми та методи педагогічної майстерності, із застосуванням студентоцентричного підходу, забезпечення процесу навчання протягом усього життя (LLL), просувати використання сучасних ІТ-інструментів у навчальному процесі та управлінні освітніми установами.
Також спікери окреслили організацію навчального процесу в режимі 24/7. роботу в онлайн-режимі з викладачем, використання соціальних мереж та web-ресурсів для контролю виконаних завдань та функціонування мультимедійної майстерні сучасних освітніх технологій (практичний кейс для освітян), через застосування prezi: мистецтво дивовижних “літаючих” презентацій; Kahoot – мультимедійний ресурс для створення вікторин, дидактичних ігор і тестів; Sway, x-mind, powtoon: ефективні засоби візуалізації та організації знань.
Навчальний процес з використанням засобів мультимедіа є захоплюючим, оскільки одночасно діють на декілька органів чуття і саме тому викликають підвищений інтерес і стійку увагу аудиторії.
Викладачі ЧННІПБ ТНЕУ визначили, що, сучасний викладач – коуч, ментор.
Щоб уникнути розпаду особистості та потрапляння під вплив штучного інтелекту, сучасна людина повинна володіти нестандартним мисленням та високим рівнем набору компетенцій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *