Здесь можно скачать wordpress шаблоны бесплатно. После скачивания устанавливать через админку.

Дослідницька платформа “Екологічні проблеми міста та альтернативні шляхи їх вирішення”

Наші молоді дослідники продовжуть свою наукову діяльність. 2 грудня 2019 р. студенти 1 курсу Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу ТНЕУ в рамках вивчення дисципліни “Екологія” організували дослідницьку платформу по темі: “Екологічні проблеми міста та альтернативні шляхи їх вирішення” й презентували, розроблені ними, наукові проекти екологічного спрямування. Під керівництвом викладача вказаної дисципліни, к.е.н. Оксана Чижишин студенти поділились на команди, в кожній з яких були призначені менеджер проекту (окреслював мету, завдання та актуальність) еколог (обгрунтовував екологічні проблеми та шляхи їх вирішення) та економіст (розраховував вартість та рентабельність проекту). Команда студентів Вєталь Петрушенко, Галини Дрозд й Оксани Хом’як представили проект “Проблеми міського сміття та напрямки їх вирішення на локальному рівні”; команда у складі Христини Мамчур, Саша Аносов й Богдана Магеги розробили проект “Екологічні напрямки вирішення утилізації стічних вод”; команда учасників Діана КальчукАндрій Галушка , Владислава Амбражевича й Андрія Гуцало презентували дослідження “Компостування як метод утилізації опалого листя”; команда дослідників Олександра Ансімова, Diana Tymkiv і Сергія Дзьоника зосередились на темі “Будівництво автошляхів із застосування технологій перобки пластику”.
Присутня на заході екоменеджерка Чортківської міської ради Ірина Шаровська підтвердила актуальність обраної тематики для міста, відзначила детальне обгрунтування та вагомість представлених проектів. Ірина Шаровська розповіла про уже здійснені у Чорткові екологічні заходи й про ті, які є заплановані на майбутнє.
Дякуємо усім учасникам та організаторам заходу. Пам’ятаймо, що досягти кращих умов життя ми можемо тільки завдяки власним зусиллям. Тому, будьмо свідомими жителями нашого прекрасного міста, шануймо його для себе й наступних поколінь.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *