На сайте wordpress-zone.ru вы можете скачать wordpress шаблоны и другие расширения.

Виставка художніх робіт Тараса Шевченка в ЧННІПБ

З нагоди 204 річниці з дня народження Тараса Григоровича Шевченка в Чортківському навчально-науковому інституті підприємництва і бізнесу ТНЕУ у виставковій залі відбулось відкриття виставки художніх робіт Тараса Шевченка під назвою “Художник з душею поета”.
Розпочався захід виступом директора ЧННІПБ ТНЕУ, к.е.н., доцента Кульчицької Н.Є., яка підкреслила безцінність творчої спадщини Кобзаря для української нації та наголосила, що нашим обов’язком є втілювати в сучасність основні життєві принципи Т.Г. Шевченка, а саме відданість та любов до Батьківщини, незламність духу, щирість, доброту та віру в краще. Спільними зусиллями ми зможемо подолати усі перешкоди на шляху до кращого майбуття. В продовження заходу пригадались основні періоди з біографії Т.Г. Шевченка та всі охочі мали змогу ознайомитись з видатними художніми творами поета.
Наприкінці виставки професорсько-викладацький склад, студенти та працівники ЧННІПБ ТНЕУ взяли участь у міжнародному флешмобі #GlobalShevchenko створивши композицію з вишитих рушників у вигляді абрівіатури назви вузу коло пам’ятника великому Кобзарю.
Світлина від Чортківський навчально-науковий інститут підприємництва і бізнесу ТНЕУ. Світлина від Чортківський навчально-науковий інститут підприємництва і бізнесу ТНЕУ. Світлина від Чортківський навчально-науковий інститут підприємництва і бізнесу ТНЕУ. Світлина від Чортківський навчально-науковий інститут підприємництва і бізнесу ТНЕУ.Світлина від Чортківський навчально-науковий інститут підприємництва і бізнесу ТНЕУ. Світлина від Чортківський навчально-науковий інститут підприємництва і бізнесу ТНЕУ. Світлина від Чортківський навчально-науковий інститут підприємництва і бізнесу ТНЕУ.Світлина від Чортківський навчально-науковий інститут підприємництва і бізнесу ТНЕУ.

This article was written by natalka

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *