Здесь можно скачать wordpress шаблоны бесплатно. После скачивания устанавливать через админку.

День самоврядування в ЧННІПБ ТНЕУ

Щоденно ми намагаємось заповнити студентське життя соціально-корисними справами, духовним багатством і позитивними емоційними враженнями.Один із них – День Самоврядування приурочений.

Щоденно ми намагаємось заповнити студентське життя соціально-корисними справами, духовним багатством і позитивними емоційними враженнями.Один із них – День Самоврядування приурочений до всеукраїнського Дня студента. У запровадженні його професорсько-викладацький склад Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу керувався бажанням допомогти студентам відчути свою значимість, навчити наполегливості в реалізації своїх планів, залучаючи на допомогу усі свої сили, об’єднуючись з іншими людьми, озброїти їх необхідними практичними вміннями і навичками, які вони зможуть використати у професійному житті.
Дорогі студенти, вітаємо вас з святом. Нехай ця студентська пора наситить вас незабутніми враженнями, цінними знаннями, незламною впевненістю. Успіхів у всіх починаннях та підкорення найвищих кар’єрних вершин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *