На сайте wordpress-zone.ru вы можете скачать wordpress шаблоны и другие расширения.

Профорієнтаційні зустрічі-екскурсії

В рамках традиційного заходу профорієнтаційної роботи у ЧННІПБ ЗУНУ організовано зустріч з випускниками Улашківський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів , Ягільницький опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів , Росохацької гімназії Чортківської міської ради Тернопільської області.
Учасники заходу мали можливість познайомитися із директором ЧННІПБ Надією Кульчицькою, яка радо привітала гостей та поділилась зі школярами особливостями організації навчального процесу та студентського життя в інституті.
Абітурієнти дізналися більше про спеціальності, які можуть вивчати в інституті, можливості працевлаштування та реалізації власних творчих ідей та проектів. Вступники почули про підприємства-партнери, на базі яких молодь має можливість проходити практику, отримати працевлаштування та навіть здобути професійну реалізацію в рамках дуальної освіти.
Експерти з профорієнтації ознайомили присутніх з особливостями вступу 2024, детально розповіли абітурієнтам про НМТ, обов’язкові та вибіркові предмети, про реєстрацію для участі в мультипредметному тесті.
Висловлюємо щиру подяку голові Нагірянської територіальної громади Ігор Кіндрат та директорам шкіл: Зайло Андрію Ярославовичу, Ягільницький опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, Дідик Андрій Григорович Улашківський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, Наконечна Ганна Петрівна Росохацька гімназія Чортківської міської ради Тернопільської області за сприяння та можливість проведення профорієнтаційного заходу у ЧННІПБ ЗУНУ.
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *