На сайте wordpress-zone.ru вы можете скачать wordpress шаблоны и другие расширения.

Дуальне навчання

Ефективна митна система є однією з головних складових фінансової стійкості та безпеки нашої держави, адже саме Державна митна служба України є специфічним органом виконавчої влади в державі, який здійснює багато важливих функцій, основними серед яких є фіскальна, регулятивна, правоохоронна і т.і.
Війна значно змінила організацію роботи Держмитслужби, що проявилося у прийнятті та зміні цілої низки нормативно-правових документів, які регулюють та регламентують її роботу. Проте, незважаючи на всі виклики, оцінюючи сьогодні роботу митної служби, можна зробити загальний висновок, що станом на сьогодні, уряду вдалося забезпечити митну безпеку країни та організувати роботу структурних підрозділів митниці та пунктів пропуску зокрема.
З метою глибшого вивчення роботи митної служби, студенти Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу мали змогу поспілкуватись з заступником начальника відділу митного оформлення № 3 митного поста “Тернопіль” – Віталієм Вікторовичем Мельниковим. Віталій Вікторович детально розказав про специфіку роботи митного посту, а також зміни, які відбулись і відбуваються у роботі митної служби. Особливу увагу приділив питанням митного контролю та митного оформлення товарів та транспортних засобів, справляння податків і зборів, практиці митного оформлення у різних митних режимах та навів практичні ситуації із свого досвіду роботи. Студенти почули багато пізнавальної практичної інформації, мали змогу почути вичерпну відповідь на усі питання, які їх цікавили.
Зустріч з практиком була цікавою та практично значимою, оскільки така форма реалізації дуального навчання дає змогу формувати в студентів інтерес до практичної роботи, розвивати професійні вміння та навички.
Висловлюємо вдячність відділу митного оформлення № 3 митного поста “Тернопіль” в особі Мельникова Віталія Вікторовича за проведену зустріч та участь у реалізації дуального навчання та надіємось на плідну подальшу співпрацю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *