Бесплатные темы wordpress можно скачать здесь.

Дуальне навчання

Банківську систему слушно називають кровоносною системою держави, оскільки без належної її роботи, неможливим сьогодні є функціонування економіки будь-якої цивілізованої держави, не є виключенням і Україна.
Проте, війна внесла свої корективи, усі суб’єкти української економіки зіштовхнулися з непередбачуваними викликами. Відповідно, і фінансово-банківський сектор зазнав сильного удару, однак вистояв, оскільки виявився підготовленим до цих подій, у першу чергу завдяки плідній праці учасників ринку та системній роботі регулятора впродовж попередніх років, в тому числі в умовах роботи під час карантинних обмежень.
І як саме їм це вдається, своїм великим досвідом успішної роботи у сфері банківського бізнесу із студентами Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу ЗУНУ поділилась директор АТ “Кредобанк” м. Тернопіль – Хорощак Світлана Іванівна.
Світлана Іванівна розповіла про напрями діяльності та топ-продукти АТ «Кредобанк», зазначила, що банк пропонує повний спектр послуг для роздрібних клієнтів, а також підприємств малого та середнього бізнесу України.
Світлана Хорощак відзначила, що банк активно кредитує малий та середній бізнес, пропонуючи цілу низку спеціальних програм та грантів у межах співпраці з ЄБРР та Європейською комісією, а також бере активну участь в державних програмах підтримки українського бізнесу, який в умовах війни особливо потребує підтримки та фінансування.
Практичним досвідом роботи поділилась також Якимець Лідія Василівна – менеджер АТ «Кредобанк» по роботі з клієнтами, яка розповіла про зручні та швидкі перекази валют з країн Європейського союзу в Україну та переваги топ-продукту банку – Правильної картки і особливості управління власними коштами через он-лайн-банкінг від Kredobank.
Висловлюємо вдячність Світлані Іванівні за цікаву та практично значиму зустріч в рамках дуального навчання та активну співпрацю із студентами ЧННІПБ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *