Бесплатные темы wordpress можно скачать здесь.

Круглий стіл “Еврестичний потенціал української економічної думки в контексті соціально-економічного розвитку сучасної України

26 листопада 2019 р. в Чортківському навчально-науковому інституті підприємництва і бізнесу ТНЕУ відбулось засідання круглого столу “Еврестичний потенціал української економічної думки в контексті соціально-економічного розвитку сучасної України. Модераторами заходу стали к.е.н. Галина Чекаловська та к.е.н. Роман Андрушків , спікерами студенти 1 та 2 курсів. Метою заходу було дослідження вагомих внесків відомих економістів й науковців у розвиток економічної думки та становлення української державності. Свої наукові праці представили: Вєталь Петрушенко ” Михайло Іванович Туган-Барановський – український учений зі світовим ім’ям; Куций Іван “Науковий внесок І.В. Вернадського в історію економічної думки та політичну економію”; Максим Дерій “Вклад М.Х. Бунге у розвиток теорії грошей, кредиту та кредитно-грошового обігу” ; Хвастовська Тетяна “Повернення в Україну творчої спадщини Всеволода Голубничого”; Саша Аносов “Слуцький Є. Є. ” і його вклад в світову економіку”; Мамчур Христина “Визначальний вклад у розвиток національної економіки видатного українського діяча Богдана Гаврилишина”; Дрозд Галина “Видатний український економіст сучасності – Роман Шеремета”. Усі доповіді вразили цікавістю та власним поглядом молодих науковців на відображення вчень минулих років в сучасності.
Дякуємо організаторам заходу та учасникам круглого столу. Бажаємо нашим науковцям творчого натхнення, креативних ідей та досягти вагомих результатів діяльності.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *