Здесь можно скачать wordpress шаблоны бесплатно. После скачивания устанавливать через админку.

День студента 2019

А як святкують День студента в Чортківському навчально-науковому інституті підприємництва і бізнесу ТНЕУ??? Драйвово, дружньо, на всі 100%!!!!! Студенти та викладачі разом у Center club відзначали наймолодіжніше та найяскравіше свято року – День українського студента! Представлення команд, веселі конкурси та найцікавіше – відео “Один день з життя студента ЧННІПБ ТНЕУ”. Всі ці етапи проходили неймовірно захопливо та драйвово.
Також, на свято завітали переможці конкурсу МІСЕ-туризм 2019. За перше місце ЗОШ с. Глибочок отримали сертифікат на грошову винагороду для розвитку свого туристичного продукту й за 2 місце НВК с. Горішня Вигнанка та 3 місце ЗОШ с. Базар отримали цінні подарунки. Разом з призами, учні мали змогу відчути студентський дух ЧННІПБ ТНЕУ.
Дякуємо за особливу атмосферу свята Center club, особисто Ігор Скрипка . За технічну підтримку та гарний музичний настрій дякуємо Іван Кулик.
Ми вкотре довели, що ЧННІПБ ТНЕУ – це велика та дружня родина, якій під силу все.
Вітаємо наше студентство! Ви наша гордість та наш скарб. Будьте успішними, креативними, доброї вам долі та гучних перемог.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *