Бесплатные темы wordpress можно скачать здесь.

Науково-методичний семінар

В Чортківському навчально-науковому інституті підприємництва і бізнесу ТНЕУ 24.09.2019 р. відбувся навчально-методичний семінар професорсько -викладацького складу. Розпочала захід к.е.н., доцент Яковець Т.А. (Tetiana Yakovets) , яка представила основні умови становлення бренду ЗВО в процесі євроінтеграції освіти. Тетяна Аркадіївна навела статистичні дані запитів абітурієнтів при виборі ЗВО, перечислила основні характеристики бренду ЗВО та етапи його розвитку. Доповідачка наголосила, що одним із основних елементів бренду є саме викладач, який має постійно перебувати в стані саморозвитку та вдосконалення. Разом з тим, Тетяна Аркадіївна розповіла про одну з можливостей підвищення ефективності науково-педагогічної діяльності, а саме програму Erasmus+, яка сприятиме вдосконаленню професійної майстерності на основі міжнародного досвіду.
Продовжила тему впровадження Erasmus+ в українські освітні реалії к.е.н., ст. викладач Чекаловська Г.З. (Галина Чекаловська )Галина Збиславівна описала новий тренд в освіті – STEM. STEM-освіту часто називають “навчанням навпаки” і саме цей підхід узгоджується з проектом Стратегії інноваційного розвитку України до 2030 р. Галина Збиславівна провела порівняння традиційного підходу з “перевернутим”, окреслила шляхи створення центрів STEM-освіти. У виступі також зазначались переваги та недоліки розвитку національної освіти за STEM-напрямками.
Присутні активно долучились до обговорення тем доповідей, визначили шляхи розвитку бренду ЗВО із застосування новітніх освітніх трендів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *