Вордпресс шаблоны можно скачать здесь: http://wordpress-zone.ru/wordpress-themes-and-templates

З Днем Студента!

Міжнародного дня студента в Чортківському навчально-науковому інституті підприємництва і бізнесу ТНЕУ відбулись святкування, надзвичайно активно, з гарним настроєм та в дружній атмосфері.
Привітала студентів зі святом директор ЧННІПБ ТНЕУ, к.е.н., доцент Кульчицька Н.Є., яка зазначила, що всі ми були студентами і, можливо, залишаємось ними в душі й сьогодні. Адже, студентство найпрекрасніша пора, насичена подіями, емоціями, веселощами. Надія Євстахівна побажала всім успіху, реалізації бажаного та гарного настрою.
Розпочалось святкування з презентації новоствореної студентської ГО “MIST”. Активна молодь закладу вищої освіти обє’дналась з метою реалізації своїх ідей та проектів, співпраці між студентами в напрямку покращення освіти. Члени ГО “MIST” представили план діяльності організації на рік та одразу почали його реалізовувати шляхом анкетування викладачів та студентів щодо якості навчального прцесу й шляхів його удосконалення. Правління організації закликало до небайдужості та реальних дій, адже спільними зусиллями є можливість досягнути бажаного.
Але як же студентське життя, та й без веселощів? Продовженням свята стала весела гра “Хто зверху?”. Команда хлопців зішлась у жартівливій боротьбі з командою дівчат. Гра складалась з вісьми раундів: “Дозвольте відрекомендуватись”, “Збери літери”, “Чоловік чи жінка”, “Хто в домі хазяїн”, “Хто я”, “Зірки інституту в ряд”, “Відгадай пісню”, “Обмін ролями”. В ході веселого змагання перемогла дружба з рахунком 45:45.
Також, в цей насичиней подіями день, до ЧННІПБ ТНЕУ завтали представники Міської ради Чорткова з пропозицією долучення студентів закладу вищої освіти до створення Молодіжної ради та активної участі в її роботі.
Дороге наше студентство, Ви наша гордість, надія і мотивація. Будьте щасливі, успішні і креативні. Ми радо підтримаємо Вас у всіх починаннях. Позитиву в житті і всіх благ.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *