Шаблоны и темы вордпресс на wordpress-zone.ru

Тренінг на тему: «Збереження та зміцнення психологічного здоров’я»

Як важливо у цей нелегкий час не втратити контроль над собою та забезпечити гармонійну взаємодію з навколишнім світом. Адже психологічно здорова людина, це людина творча, життєрадісна, весела, відкрита, пізнає світ і себе не тільки розумом, а й почуттями, інтуїцією, приймає себе і визнає цінність та унікальність оточуючих її людей, вміє брати відповідальність за своє життя, саму себе, наповнювати своє життя сенсом.
Психологічне здоров’я є необхідною умовою повноцінного розвитку людини. Відтак, сьогодні у Чортківському навчально-науковому інституті підприємництва і бізнесу ЗУНУ відбувся тренінг на тему: «Збереження та зміцнення психологічного здоров’я».
Тренерами на даному заході були студенти другого курсу: Вусата Наталія, Мельник Аліна та Смикалюк Василь. Вони чітко та впевнено відкривали секрети гармонії внутрішнього світу й зовнішніх успіхів особистості за допомогою різноманітних вправ та інформаційних повідомлень. У свою чергу, учасники тренінгу активно, щиро та чесно відповідали на всі запитання та на позитиві виконували визначені тренерами вправи. З великим ентузіазмом учасники віднеслись до арттерапевтичної вправи «Рецепт здоров’я». Таким чином, на тренінгу були визначені основні властивості благополучних і здорових людей: оптимізм, емоційний спокій, вміння радіти, самодостатність, уміння адаптуватися до сприятливих і несприятливих ситуацій. Розуміємо, що збереження свого психологічного здоров’я є запорукою адекватного функціонування психіки, що, у свою чергу, забезпечує гармонійну взаємодію особистості з навколишнім світом.
Сподіваємось на подальші цікаві та розвиваючі зустрічі-тренінги!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *