На сайте wordpress-zone.ru вы можете скачать wordpress шаблоны и другие расширения.

Круглий стіл на тему: «Огляд моделей і методів для прийняття рішень»

У Чортківському навчально-науковому інституті підприємництва і бізнесу ТНЕУ відбувся круглий стіл за участю студентів І курсу та професорсько-викладацького складу під керівництвом доцентів кафедри фундаментальних та спеціальних дисциплін Семчишин Л.М та Павелчак-Данилюк О.Б..
Питання математичного моделювання економічних процесів є дуже актуальним на сьогоднішній день. Тому в цьому контексті однією із важливих ланок підготовки майбутнього економіста є уміння володіти математичним апаратом і застосовувати його у своїй діяльності.
Під час круглого столу обговорювались такі питання:
Аналіз моделей і методів прийняття рішень.
Математичні моделі і методи прийняття рішень.
Застосування математичних моделей і методів в практиці управління.
Використання квестів у навчальному процесі.
Активними учасниками круглого столу були студенти групи ФМС-11: Підгородецький Саша, Стецюк Назар, Олексишин Андрій, Гащиць Арсен, Плітонов Назар, Дригуш Андрій.
Весь перелік питань став актуальним для обговорень, в ході чого зав’язалась жвава дискусія між слухачами і доповідачами.
За підсумками круглого столу опрацьовано шляхи вирішення виявлених проблемних питань та пропозиції щодо підвищення ефективності їх використання, а також впровадження в подальшу навчальну діяльність.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *