Здесь можно скачать wordpress шаблоны бесплатно. После скачивания устанавливать через админку.

Про нас пишуть

КНП “Центр первинної медико-санітарної допомоги” Чортківської МР

Більшість батьків хочуть, щоб їхні діти отримали добру освіту. Не завжди наші бажання та бажання наших дітей співпадають. Важливо дати їм право вибору, можливість реалізувати себе, досягти поставленої мети.
Мала нагоду поспілкуватися про це із студентами Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу ЗУНУ у нашому просторі “Дбаю про себе” в рамках Дня спільнодії “Університет – простір турботи про ментальне здоров’я”.
Проговорили про важливість зображень своїх почуттів та переживань на папері.
А ви пробували малювати свої мрії?

БО БФ “Покрова Чортків”

Д Я К У Є М О ❗️❗️❗️
Директору Кульчицька Надія та колективу Чортківський навчально-науковий інститут підприємництва і бізнесу ЗУНУ за лодку для наших захисників.
Ми непереможні. Все буде Україна!

Волонтерський рух “Добро іде далі”при парафії Непорочного Зачаття

1 червня, в день захисту дітей , наш Волонтерський рух взяв участь у благодійній ярмарці під час святкувань в парку імені І.Франка.
Спільно з волонтерами, студентами Чортківський навчально-науковий інститут підприємництва і бізнесу ЗУНУ, ми продавали солодощі та напої для всіх бажаючих. Дякуємо за випічку, напої та служіння нашим жертводавцям, дякуємо всім, хто нас підтримав, адже спільними зусиллями ми зібрали – 7740грн. Всі зібрані кошти будуть використані на закупівлю таких наобхідних для наших захисників:
– Продукти довготривалого зберігання, питна вода,засоби гігієни
– Амуніція
– Оптичні прилади, засоби зв’язку, бпла, …

ADVOKAT POST: Відкрито кабінет-музей адвокатури Чортківщини на базі Чортківського навчально-наукового Інституту підприємництва

25 травня у місті Чорткові Тернопільської області було урочисто відкрито кабінет-музей адвокатури Чортківщини на базі Чортківського навчально-наукового Інституту підприємництва і бізнесу Західноукраїнського національного університету.

Про це повідомляє прес-служба Національної асоціації адвокатів України.

“Про непересічність події свідчила участь у заході відомих адвокатів Чорткова та високоповажних представників духовенства різних конфесій.

детальніше…

ЧОРТКІВ-Сіті

У суботу, 15 лютого, магістри Чортківського навчально-наукового інститут підприємництва і бізнесу ТНЕУ отримали омріяні дипломи про закінчення вищої освіти, повідомляє Чортківська райдержадміністрація.

детальніше…


ЧОРТКІВСЬКИЙ МКЦ ОСІБ З ІНВ.,Дорога в життя” 18+”

Сьогодні мали чудових гостей з Чортківський навчально-науковий інститут підприємництва і бізнесу ТНЕУ , нас відвідала група психологів ПЧС-21 зі своїм куратором Юркевич Галиною Йосафатівною та музкерівником Лоїком Ігорем Васильовичем. Наші вихованці мали можливість подивитися виставу про Святого Миколая, пограти в сніжки з паперу, розмалювати солодкі пряники🍥, а також поспівати святкових пісень.
Ми завжди раді добрим людям і вдячні за радість і теплоту їхніх сердець. ❤️❤️❤️

Чортківська районна державна адміністрація

Вручення дипломів випускникам інституту
Магістри Чортківський навчально-науковий інститут підприємництва і бізнесу ТНЕУ сьогодні, 15 лютого, отримали дипломи про закінчення вищої освіти. Привітати колишніх студентів, на свято завітала заступниця голови райдержадміністрації Йосифа Овод. Офіційна церемонія вручення дипломів відбулася у актовій залі Бучацької Єпархії Української Греко-католицької церкви.

Наукові пікніки у Чорткові

Вчора, 12 жовтня 2019 року, пройшли перші Наукові пікніки у Чорткові! Було чудово, адже всі охочі змогли поексперементувати, ознайомитися із законами фізики та хімії, спрбувати себе в радіотехніці, спробувати себе в педмайстерності, психології, бізнесі, економіці, підприємництві, пройти тестування по вибору професії, а також спробувати пластових смаколиків)))
Захід був організований ГО “Альтернатива – Чортків” та @ГО “Центр науки Тернополя”, за фінансової підтримки Тернопільська обласна державна адміністрація.
До участі у Наукові пікніки у Чорткові долучилися:
(інженерно-технічний факультет, хіміко-біологічний факультет, кафедра інформатики, Фізико-математичний факультет ТНПУ ім. В.Гнатюка)
Вітання Марії Халупі
25 жовтня у м. Кохтла-Ярве (Естонія) Марія прийняла участь у змаганнях з спортивної аеробіки “Kohtla-Jarve Open Cup 2018”. А 3 листопада на міжнародному відкритому Кубку м. Києва Марія посіла 3 місце.

Зустріч випускників 2003, 2008, 2013 років
Традиційно в другу суботу червня в стінах Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу ТНЕУ організували вечір зустрічі випускників. Цьогоріч ЧННІПБ ТНЕУ гостинно відкрив двері для своїх випускників ювілейних 2003, 2008, 2013 років.

VІ Кубок ТНЕУ “Спорт об’єднує нас”
3-4 листопада 2018 року відбувся VІ Кубок ТНЕУ “Спорт об’єднує нас” серед віддалених структурних підрозділів. Змагання організовані за підтримки ректора університету, доктора економічних наук, професора Андрій Крисоватий
Вітаємо усіх учасників змагань, бажаємо нових досягнень, успіхів та перемог!
Результати VІ Кубку ТНЕУ серед віддалених структурних підрозділів: