На сайте wordpress-zone.ru вы можете скачать wordpress шаблоны и другие расширения.

Свято знань 2024

Завжди хвилюючи та з особливою відповідальністю розпочинається навчальний рік в Чортківському начально-науковому інституті підприємництва і бізнесу ЗУНУ. На початку урочистостей хвилиною мовчання вшанували усіх полеглих в боротьбі за незалежність України та висловили вдячність за те, що сьогодні, в умовах війни, ми, все ж, можемо приступити до навчання та праці у рідній країні. Директорка Надія Кульчицька висловила побажання успішного навчального року у мирі та єдності, щоб заповзято отримувати нові знання й застосовувати їх на благо особистісного розвитку та становлення міцної держави загалом. Завідувачка кафедри Людмила Дерманська привітала студентів із вступом до освітянської родини ЧННІПБ ЗУНУ та розповіла основні аспекти навчального процесу. Чудовим творчим подарунком, піснею «Мамина калина», привітав присутніх Ігор Кузьменко.
Кульмінацією заходу стало вручення понад 150 залікових книжок, уже повноправним студентам, як символу нового статусу у житті.
Від імені усієї освітянської родини ЧННІПБ ЗУНУ вітаємо усіх причетних з новим навчальним роком. Бажаємо наснаги, цікавих подій, наполегливості та впевненості на шляху знань. Нехай ваші цілі досягаються на всі 100% і з’являються все нові й нові мрії.
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *