Здесь можно скачать wordpress шаблоны бесплатно. После скачивания устанавливать через админку.

Випуск бакалаврів 2024

 У Чортківському навчально-науковому інституті підприємництва і бізнесу ЗУНУ відбувся випускний бакалаврів. Наповнені щемливими спогадами та мотивуючими надіями усі, хто ще вчора були студентами, зібрались відзначити важливу подію – становлення себе як фахівця. Усі присутні на святі дотримались чорно-білого дрес коду, цим самим продемонстрували символізм мінливості життєвих подій: сумних та радісних, розлуки та єднання, війни та миру….
Вітавши випускників, директор ЧННІПБ ЗУНУ Надія Євстахівна зазначила, що незважаючи на часи темряви, саме навчання й працелюбство допоможе подолати складнощі і досягнути перемог. Урочисте вручення дипломів відбувалось у щирій та душевній атмосфері, разом із благословенням Ректора Чортківської дяківсько-катехитичної академії імені священномученика Григорія Хомишина, Всесвітлішого протоієрея Володимира Білінчука, щирими побажаннями від наставників – кураторів Галини Чекаловської та Юлії Ковальчук, словами вдячності від випускників,які висловила Каріна Звір. Зі щирою подякою до викладачів звернулась Галина Чорпіта- мама випускника, який сьогодні боронить нашу Україну від загарбницького ворога.
Такий день – приємний спогад назавжди. Щиро вітаємо наших випускників! Радіємо вашим успіхам та бажаємо досягнути поставлених цілей, отримувати позитивні результати від застосування отриманих знань, не зупинятись та крокувати впевнено до найвищих кар’єрних вершин.
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *