На сайте wordpress-zone.ru вы можете скачать wordpress шаблоны и другие расширения.

Дуальне навчання

Робота в ІТ сфері – одна з найбажаніших серед сьогоднішніх студентів. Проте для успішного старту кар’єри в ІТ сфері потрібен ще й практичний досвід. Саме поєднання теоретичної бази та прикладних знань визначає гарного спеціаліста, готового для роботи в будь-якій сфері цифрових технологій. На цьому принципі будується дуальна освіта.
Студенти Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу ЗУНУ спеціальності «Професійна освіта цифрові технології» розпочали своє дуальне навчання з ознайомленням програмного забезпечення Пенсійного фонду України.
Студенти даної спеціальності мали змогу поспілкуватися з начальником відділу обслуговування номер 12 (сервісний центр) Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області Сташковим Михайлом Федоровичем.
Михайло Федорович ознайомив студентів з основними функціями та завданнями пенсійного фонду, розповів як працює бек-офіс та фронт-офіс управління. Детальніше приділив увагу цифровізації пенсійного фонду, на прикладі розрахунку страхового стажу працівника. Студенти отримали вичерпну відповідь на поставлені запитання.
Дякуємо Михайлу Федоровичу за співпрацю з Чортківським навчально-науковим інститутом підприємництва і бізнесу, за готовність ділитися успішним досвідом роботи та за практично пізнавальну зустріч.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *