Бесплатные темы wordpress можно скачать здесь.

Дуальна освіта

Актуальним питанням організації сучасного освітнього процесу в Україні є вирішення проблеми модернізації та реформування системи вищої освіти. Відтак, одним із перспективних напрямів підвищення ефективності професійної підготовки спеціалістів є впровадження такої форми практико орієнтованої професійної освіти як дуальне навчання.
В рамках дуального навчання сьогодні у студентів Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу відбулась онлайн-зустріч із фахівцем з великим досвідом та багаторічним стажем роботи у сфері бюджетування – начальником фінансового відділу Чортківської районної військової адміністрації Ізвєковою Галиною Орестівною.
Галина Орестівна детально й цікаво розповіла про структуру та діяльність фінансового відділу, особливості формування та виконання районного та державного бюджетів, розглянула основні види надходжень та видатки загального і спеціального фондів. Особливу увагу було приділено питанням реформування бюджетного процесу в умовах військового стану. Зустріч пройшла цікаво, конструктивно та практично пізнавально, оскільки студенти мали змогу задати питання, які їх цікавили та отримати відповідь від практика.
Таке поєднання практико-орієнтованого навчання є результативним та позитивно впливає на формування майбутніх фахівців. Висловлюємо вдячність фінансовому відділу Чортківської районної військової адміністрації, зокрема, Галині Орестівні за пізнавальну зустріч із студентами та сподіваємось на подальшу співпрацю.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *