Здесь можно скачать wordpress шаблоны бесплатно. После скачивания устанавливать через админку.

Міжнародний день студента 2022

 В перід сьогоденних складних часів для усіх українців, найбільшим чином цінуємо прості життєві події, які об’єднують нас. В цей Міжнародний день студента у Чортківському навчально-науковому інституті підприємництва і бізнесу ЗУНУ у колі освітянської родини, першокурсники отримали свої студентські квитки, а найактивніші – грамоти та подяки. Директор Надія Кульчицька висловила щирі побажання миру, добра й успіху студентській молоді. Надія Євстахівна зазначила, що незважаючи на те, як лютує ворог, залишає нас без світла і тепла, ми
демонструємо нашу єдність і незламність. Куратор групи першого курсу Тетяна Гриців привітала студентство словами настанов на розвиток і збереження культури й державності, а також виконала щемливу композицію про віру і світле майбутнє для нашої молоді. Студенти, в свою чергу, у це свято, передали частинку підтримки й любові воїнам ЗСУ у формі волонтерської допомоги (теплі речі, їжа, окопні свічки тощо).
Любі наші студенти, щиро вас вітаємо з святом! Віримо, що попереду світлі й вільні часи, в яких ви будете успішними й наполегливими, процвітати й розбудовувати Україну. Гордимось вами. Слава Україні!
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *