На сайте wordpress-zone.ru вы можете скачать wordpress шаблоны и другие расширения.

Квест «Пізнай себе через чарівний світ психології»

  2 листопада 2022 року в Чортківському навчально-науковому інституті підприємництва і бізнесу ЗУНУ відбувся пізнавальний Квест «Пізнай себе через чарівний світ психології». Організаторами змагань виступили студенти, що навчаються на спеціальності Психологія та викладачі інституту.
П’ять команд – учасниць квесту – змагалися за перемогу . Щоб впоратися із запропонованими завданнями, необхідно було продемонструвати як набуті знання та вміння, так і творчі здібності, кмітливість, вміння злагоджено працювати в команді.
Квест включав 7 локацій: Цікава психогеометрія, Безмовна поведінка людини (вчимося комунікувати між собою), Розвиваємо увагу, Вивчаємо світ інтелекту, Розгадуємо таємниці мозку, Анатомія пам’яті, Шлях до себе, на яких команди виконували різні завдання – визначали терміни, розв’язували психологічні задачі, проходили тести. Також були завдання на ерудицію та творче мислення. Попри вирування емоцій, команди діяли злагоджено та оперативно.
Такі тематичні заходи, сповнені незабутніх вражень для пізнання світу та самопізнання, вже давно є традиційними в нашому закладі вищої освіти й суттєво сприяють формуванню в майбутніх фахівців професійних та особистісних якостей.
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *