Вордпресс шаблоны можно скачать здесь: http://wordpress-zone.ru/wordpress-themes-and-templates

Поетично зустріли весну.

 Поезія – це ще один спосіб існування й самовираження. Це можливість висловити свої почуття і переживання та донести їх до інших. Поезія може змінити саму людину, якщо людина прагне до цього, то завдяки поезії стає чутливішою, добрішою, відкритішою для світу.
Викладач філологічних дисциплін Карач Н.М. Чортківського навчально-наукового інституту підприємства і бізнесу ЗУНУ організувала та провела поетичний вечір, літературні посиденьки – «Жінка – це вічний біль і вічна втіха» . Формат зустрічі був досить цікавим та нестандартним. Учасники, викладачі та студенти першого курсу, розмістилися за круглим столом зі збірочками поезій різних поетів і налаштувалися на мистецьку душевну нотку. У залі лунали поетичні рядки відомих українських митців слова: Ліни Костенко, Дмитра Павличка, Лесі Українки, Василя Симоненка та інших. На завершення заходу за чашечкою смачної кави з солодкими смаколиками від

Крамниця “Випічка”

учасники обговорювали почуті поетичні твори. Багато з поезій були присвяченими весні та жінці, адже із пробудженням природи приходить до нас перше весняне свято — Міжнародний жіночий день.

Напередодні свята жінок, зичимо, щоб у кожній жіночій долі, було сонячно і затишно. Нехай надійною опорою для Вас буде родина, яка, немов весняне деревце, квітує і проростає новими пагінцями. Міцного здоров’я Вам та Божого благословення у всьому, дорогі Берегині українського роду!
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *