На сайте wordpress-zone.ru вы можете скачать wordpress шаблоны и другие расширения.

Зустріч випускників ювілейних 2004, 2009, 2014 років.

Традиционно в другу суботу червня в стінах Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу ТНЕУ проводиться свято спогадів, свято зустрічі з молодістю, свято яскравих вражень – вечір зустрічі випускників.Ось і цього річ 8 червня ЧННІПБ ТНЕУ гостинно відкрив двері для своїх випускників ювілейних 2004, 2009, 2014 років.
З вітальним словом до присутніх звернулась директор ЧННІПБ ТНЕУ, к.е.н., доцент Кульчицька Н.Є., яка відзначила, що приємно бачити випускників, які різні між собою за віком і баченням життя, але сьогодні вони повернулись немов до рідного дому, до Інституту, де провели свої найкращі юні роки. Надія Євстахівна зазначила, що зустріч випускників – це гарна традиція, яка щороку збирає студентів минулих років і викладачів. Тих, хто в стінах ЧННІПБ ТНЕУ вчився життєвій мудрості і, пройшовши гарну школу життя, – нині має чудову нагоду знову зустрітися, щоб розказати про свої успіхи, поділитися поворотами долі. Тут, у славетному закладі вищої освіти, вони вчилися бути щирими, самостійними, відстоювати власну думку, любити науку, прагнути знань. І саме тут отримали все те, без чого неможливо стати Людиною з великої літери. З порога alma mater їм відкрилося безліч незвіданих шляхів, на яких чекали не лише випробування долі на професійне самоствердження, а й щасливі миті. Надія Євстахівна побажала випускникам життєвої енергії й оптимізму, миру, достатку, благополуччя та приємної мандрівки у студентські роки.
Тогочасна кураторка групи ОПД-51 2014 р. випуску, а зараз завідувач кафедри фундаментальних та спеціальних дисциплін, канд. екон. наук, доцент Дерманська Л.В. привітала випускників. “Нажаль, студентські роки уже позаду. Та не забули колишні студенти рідної Alma mater, яка радісно зустрічає кожного з Вас. Важко приховати емоції: сльози на очах, щирі посмішки та шикарні світлини на фоні рідного навчального закладу, дружні міцні обійми – це все свідчення людської щиросердечності та вміння дружити, пронести крізь роки гарні спогади про студентські чудові роки” – сказала Людмила Василівна.
Гарними словами вітали всі випускники. Зокрема, у вітальному слові випускниця Стельмах Марія з приємністю пригадала проведені роки в ЧННІПБ ТНЕУ та веселі миттєвості студентства, висловила слова вдячності викладачам за їх терпіння і турботу, за надані знання.
Радували присутніх виступи творчих колективів. Голосистий спів і музика нагадали колишнім студентам про роки молодості, проведені в стінах рідного навчального закладу.
Випускники, що завітали, пам’ятали своїх викладачів за читанням лекцій, а сьогодні викладачі здивували їх приємним подарунком – виконання пісні.
Після урочистої частини випускники з цікавістю відвідали свої колишні аудиторії та пройшлись територією навчального закладу, який, здається ще пам’ятає їхні відповіді на заняттях, хвилювання на іспитах, спортивні та творчі досягнення.
Сьогодні пролунало багато побажань, як особистих, так і зі сцени. Щастя вам, шановні, творчого натхнення на гарні справи, професійного росту і невичерпного океану ідей. Хай небо для вас буде завжди мирним, високим і чистим, а шлях, яким ідете – широким та світлим. Стіни ж рідної Аlma mater завжди радо зустрічатимуть вас!
Так що давайте зустрічатись
Хто в змозі, майже кожен рік,
Нам добре всім разом зібратись,
Бо зустріч ця – продляє вік
Дякуємо за цей сповнений приємними зустрічами, спогадами й позитивними подіями день. Починаємо відлік до наступної зустрічі випускників 2000, 2005, 2010, 2015 років. З нетерпінням чекаємо цієї події, адже впевнені, вона буде незабутньою.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *