На сайте wordpress-zone.ru вы можете скачать wordpress шаблоны и другие расширения.

Студенти Чортківського навчально- наукового інституту підприємництва і бізнесу ТНЕУ взяли участь у встановленні нового рекорду України.

 6 червня, у місті Чорткові на презентаційному майданчику районного комунального будинку культури ім. Катерини Рубчакової було зафіксовано Національний рекорд України у номінації «Презентація книг їх головними героями».
Чортківським навчально-нуковим інститутом підприємництва і бізнесу ТНЕУ були представлені колективні монографії професорсько-викладацького складу: “Теоретичні та практичні аспекти стійкого розвитку економіки України”, “Розвиток соціально-економічних систем в умовах глобальної нестабільності”, “Розвиток економіки України: трансформації та інновації”, “Інноваційний розвиток економіки: глобальні тенденції та національні особливості”, а також збірники результатів студентської наукової діяльності. Книга – провідник в дослідженнях, фундамент наукової стратегії, світило в навчанні. Саме такі особливості книги найбільшим чином реалізуються в закладі вищої освіти. Популяризація застосування книги в навчальному та повсякденному житті серед молоді є важливим і необхідним важелем сьогодні. Саме цьому завданню й присвячений встановлений Національний рекорд України у номінації «Наймасовіша презентація книг літературними героями», зафіксований експертом національного реєстру рекордів України Павло Горішевський.
Дякуємо організаторам за позитивні емоції та увагу до вагомих питань сучасності.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *