Бесплатные темы wordpress можно скачать здесь.

Створення Експертної ради працедавців

 В напрямку підвищення якості освіти важливим є залучення працедавців до навчального процесу з метою забезпечення підготовки затребуваних фахівців. З огляду на цей факт, 14.03.2019 р. в Чортківському навчально-науковому інституті підприємництва і бізнесу ТНЕУ відбулось створення та перше засідання Експертної ради працедавців по двом випусковим спеціальностям: “Облік і оподаткування” та “Фінанси, банківська справа та страхування” (Митна справа). До складу ради увійшли керівники, представники підприємств й організацій з якими укладені довори про співпрацю з Чортківським навчально-науковим інститутом підприємництва і бізнесу ТНЕУ та ті, які в процесі пошуку фахівців контактують з Центром працевлаштування випускників ЧННІПБ ТНЕУ: начальник Митного поста Чортків Гломба А.В., начальник Чортківського управліня ОДПІ ГУ ДФС в Тернопільській області Цвігун Р.І., директор підприємства з надання митно-брокерських послуг Лапан Г.С., генеральний директор підприємства з іноземним капіталом “Біллербек Україна” Федорейко О.А., головний бухгалтер ДП “Чортківське лісове господарство” Саварин Г.В., директор ПП “Файний пекар” Хом’як В. Г., керуючий Чортківського відділення АТ „Райффайзен банк Аваль” Нога С.М., керівник Чортківського відділення дирекції ПрАТ “УПСК” Вівчар Л.І.
Привітавши присутніх, розпочала засідання директор ЧННІПБ ТНЕУ, канд. екон. наук., доцент Кульчицька Н.Є. Надія Євстахівна окреслила пріоритети удосконалення освітнього процесу, необхідності переформатування його завдань до умов сучасності.
Координатор з якості освіти, канд.екон. наук, доцент Яковець Т.А. обгрунтувала важливість орієнтації на практичні вимоги працедавців в процесі побудови освітніх прграм. Тетяна Аркадіївна визначила мету створення Експертної ради працедавців та цілі діяльності.
Завідувач кафедри фундаментальних та спеціальних дисциплін, канд.екон.наук, доцент Дерманська Л.В. та канд.екон.наук., доцент Костишин Н.С. зупинились на основних складових освітніх програм вище згаданих спеціальностей: мету, завдання, компетентності тощо.
Заслухавши доповідачів, члени ради розпочали дискусію в контексті визначення напрямків покращення та розширення запропонованих освітніх програм. В ході обговорення сформовано ряд рекомендацій та дій спрямованих на підвищення якості освіти. Члени Експертної ради працедавців ухвалили рішення по порядку денному й шляхи його реалізації та визначились із графіком роботи Ради.
Колектив Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу ТНЕУ висловлює вдячність усім представникам, що підтримали пропозицію створення Експертної ради працедавців, виявили активну позицію в реалізації методів підвищення якості освіти. Дякуємо за постійну співпрацю та запрошуємо до нових спільних проектів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *