Вордпресс шаблоны можно скачать здесь: http://wordpress-zone.ru/wordpress-themes-and-templates

Турнір пам’яті Романа Ільяшенка”Іду на ви” з фрі-файту

8 березня святкував би свій день народження Герой Роман Ільяшенко. Натомість, сьогодні ми з слізьми на очах згадуємо його світлу постать. Біль від втрати не згасає, навіть з плином часу. Роман поклав своє життя під час бою під Іловайськом, бою за суверенітет України, за її незалежність, за наш мир та спокій на рідній землі.
Роман Ільяшенко був випускником Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу ТНЕУ, тому саме у рідних стінах закладу вищої освіти, у спорткомплексі “Економіст” пройшов черговий турнір пам’яті “Іду на ви” з фрі-файту, організований спортивним клубом “Характерник-Чортків”, Чортківським навчально-науковим інститутом підприємництва і бізнесу ТНЕУ та Чортківською міською радою. Запал до перемоги Романа, чинного чемпіона України з фрі-файту, сьогодні знайшов своє відображення у його послідовниках, спортсменах, які продовжують улюблену справу Героя.
У вітальному слові до учасників змагань директор ЧННІПБ ТНЕУ, канд.екон.наук, доцент Кульчицька Н.Є. пригадала роки студентства Романа, його активну позицію та почуття відповідальності по житті. Саме ці якості сприяли його спортивним перемогам, саме вони не дали йому бути байдужим до страшних подій в Україні. Він поклав за Батьківщину найдорожче – своє молоде життя. То ж сьогодні, згадуючи Романа у наших молитвах, маємо чинити так, щоб сприяти розвитку та єдності України.
Спражній син України, чесний, безстрашний Роман Ільяшенко назавжди у наших серцях.
ЛЮБИМО, ПАМ’ЯТАЄМО…

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *