Бесплатные темы wordpress можно скачать здесь.

Наукове стажування викладачів ЧННІПБ ТНЕУ у Варшаві

  18 – 21 квітня 2018 року кандидати економічних наук, доценти кафедри фундаментальних та спеціальних дисциплін Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу ТНЕУ Костишин Н.С., Чижишин О.І. та Яковець Т.А. пройшли стажування “Інновації в науці та освіті: виклики сучасності” у м. Варшава. Стажування організовано Університетом Кардинала Стефана Вишинського (UKSW) спільно із Інститутом Міжнародної Академічної і Наукової Співпраці (IIASC) та Фундацією ADD з метою підвищення кваліфікації освітян і поглиблення співпраці в академічній й науковій сфері між Україною та Польщею.
У рамках програми стажування, викладачі відвідали представництво Європейської комісії в Польщі, де обговорили сучасні тенденції в освіті, застосування євростандартів в українській освіті, розглянули міжнародні програми співпраці вузів та науковців.
Також було здійснено візит до приватного освітнього закладу – Європейського суспільно-технічного вищого навчального закладу у Радомі; візит до Відділу наук медичних у Варшаві; відвідано презентацію Президента Фонду АДД у м. Варшава; візит до Університету С. Вишинського. Освітні візити мали на меті ознайомлення з методикою викладання, принципами навчання, освітніми програмами.
За результатами стажування отримано сертифікати та сформовано збірник наукових есе.
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *